• «Η Εταιρεία μας, VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD, στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

    «Η Εταιρεία μας, VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD, στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

  • «Η VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD , στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

    «Η VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD , στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ VYTE

Η εταιρεία VYTE δημιουργήθηκε από την συντονισμένη ομαδική  προσπάθεια 4 ανθρώπων με διαφορετικές προσωπικότητες αλλά με  κοινά  οράματα   και αξίες, με αντικειμενικό σκοπό  να πρωταγωνιστήσει στο χώρο προϊόντων υγείας, ομορφιάς και υγιεινής διατροφής.

Η εμπειρία στην εξεύρεση καινοτόμων προϊόντων που έχει ανάγκη   η  Ευρωπαϊκή και κατ' επέκταση η Ελληνική  Αγορά σε συνδυασμό  με την Φιλοσοφία μας που βασίζεται στην απλή αντίληψη  «προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, χαμηλού κόστους, για όλους τους καταναλωτές» απέδωσε γρήγορα καρπούς.  Οι συμφωνίες και αποκλειστικότητες με Οίκους του εξωτερικού με γνώμονα  την παράλληλη «κατανόηση των αναγκών του καταναλωτή» μας καθιέρωσαν στον χώρο.

Έτσι η εταιρεία μας  αναπτύχθηκε ταχύτατα   με ρυθμούς εξέλιξης  που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καλύπτοντας σε πολύ μικρό χρόνο τις ανάγκες  της αγοράς του Ελλαδικού Χώρου ενώ παράλληλα επέκτεινε τις  δραστηριότητές  της  μέσω συνεργασιών στην Νότια και Ανατολική  Ευρώπη. 

Με δεδομένο ότι η VYTE έχει  σαν επίκεντρο τον άνθρωπο, συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, είτε ως Χορηγός είτε ως Υποστηρικτής.

Ειδικότερα αξίζει να αναφερθεί  ότι  :

  1. «Η Εταιρεία μας, VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD, στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

  2. Η Εταιρεία μας, VYTE, ήταν  βασικός χορηγός στο φεστιβάλ «ΑΡΔΑΣ 2016»

Την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή προϊόντων ανέλαβε η MARVIFARM A.E.

Παραγωγή από την VYTE IKE

 

Μέσα σε ένα χρόνο,
η δημοτικότητα των προϊόντων μας
έχει αυξηθεί κατά 60%.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών είναι η μεγαλύτερη επένδυση για μία επιχείρηση, διακινούμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, των μεγαλύτερων Οίκων του εξωτερικού με Παγκόσμια Φήμη και αναγνωρισιμότητα παρέχοντας ευελιξία, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. 

Μάιρα Παπανικολάκη
Marketing director
V.Y.T.E. IKE